1X1 scrog by barni

יותר ממוזמנים לפתוח יומני גידול מסודרים.
זה יהיה המקום בו תוכלו להעזר בחברי הפורום ובו בזמן גם לנהל יומן מסודר שיועיל לכם ולכולנו.
בהצלחה!
חוקי הפורום
תהיו מסודרים ועקביים,
תפתחו רק יומן אחד לכל גידול,
תקפידו על תיאור הגידול: חלל גידול, תאורה, איוורור, דישון, שיטת גידול וכו',
תועילו לעשות ותסכמו את המחזור,
שיהיה לכולם בהצלחה :)
סמל אישי של המשתמש
Barni
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 905

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#171 » ש' פברואר 27, 2016 5:29 pm

תקבלו משקלים יבשים עם תמונות על המשקל..

סמל אישי של המשתמש
Barni
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 905

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#172 » ו' מרץ 04, 2016 4:08 pm

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס טיל
המרכיבים:
1/4 1 כוס קמח (165 גרם)
אפשר לגוון ולהחליף את רבע הכוס בקמח מלא (140 גרם לבן + 30 גרם מלא)
1/2 כפית סודה לשתיה (4 גרם)
1/4 כפית מלח (2 גרם)
85 גרם חמאה שהתרככה מעט מחוץ למקרר - אך לא רצה
3/4 כוס דחוסה סוכר חום (לא דמררה) (145 גרם)
1 כפית תמצית וניל טהור
1 ביצה (קרה מן המקרר)
100 גרם מטבעות שוקולד מריר טהור (ולמה לא בעצם חלב, שוקולד עם אגוזים או מה שבא)
1/2 כוס אגוזים לבחירה: מקדמיה, ברזיל, פקאן, קליפורניה וכדומה (למי שלא שונא אגוזים)

soft-cookies-trio.jpg
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני גבוה: 205 מעלות צלסיוס.

בעזרת מטרפה מערבבים את הקמח הסודה והמלח בקערה.

במערבל מזון (מיקסר) המצוייד בגיטרה (וו שטוח). מערבבים במהירות בינונית את הסוכר, הוניל והחמאה עד שמעורבב היטב ונראה אוורירי (כשלש דקות); מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב חצי דקה. בעזרת מרית (לקקן) מנקים את דפנות הקערה. ממשיכים לערבל במהירות נמוכה ומוסיפים את הקמח לערבוב של דקה או פחות - עד שנראה אחיד. מוסיפים את מטבעות השוקולד ואגוזים (אם רוצים) למספר שניות בלבד.

מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה - רצוי סיליקון. בעזרת כף רגילה מניחים מתערובת הבצק תלולית. לא משטחים את התלולית. שומרים על רווח של עשרה ס”מ ומוסיפים תלולית נוספת. ממשיכים בדרך זו עם כל הבצק - צריכים להתקבל בין 16 ל 18 עוגיות. ייתכן שתזדקקו ליותר מתבנית אחת.

אופים בתנור שש עד שמונה דקות ולא יותר. התוצאה צריכה להיות עוגיות זהובות מעט אך מרכזם בהיר יותר ורך. העוגיות עשויות להראות רכות ולא מוכנות אך אל תתנו לזה לשטות בכם! בשום אופן אל תתפתו לאפות מעבר לשמונה הדקות המוקצבות. לאחר שלש דקות אפייה מסובבים את התבנית בתנור להמשך האפייה.

מוציאים ומניחים בצד לחמש דקות. מעבירים לרשת צינון להמשך הקרור. השלבים האלה חשובים כדי למנוע מן העוגיות להפוך פריכות. הכי טוב לטרוף מייד, למתאפקים אפשר לאחסן בשכבות עם נייר אפייה בקופסא אטומה, למשך יממה או לנצח יחסי במקפיא - גם כן בקופסא אטומה.
קרדיט-http://chefilan.com/blog/?p=158


במקום להשתמש בחמאה הרגילה תכינו חמאת קנאביס אני השתמשתי במתכון של קיפוד זה אומר ששמתי על 165 גרם חמאה 10 גרם פרחים
מתכון לחמאה של קיפוד-
החומרים הדרושים
200 גרם חמאה.
14 גרם פרחים קצוצים היטב. (חשוב לציין פרחים יבשים לחלוטין מוכנים לעישון)

אופן הכנה
לוקחים קערה ומניחים מעל סיר מלא במים רותחים.

נותנים למים לרתוח ולבעבע בעדינות (ככה שומרים על טמפרטורה אידאלית) ובקערה שנמצאת מעל המים שמים את החמאה והפרחים. אחרי שהחמאה נמסה בשלמותה נותנים לתערובת לשבת חצי שעה במצב כזה (מים מבעבעים) כאשר מערבבים את התערובת כל כמה דקות (אין חשש שזה יישרף). אחרי שהתערובת מתקררת מעט, מסננים אותה ושומרים את החמאה הירוקה והמיוחדת בצנצנת זכוכית במקרר אטומה (רצוי גם אטומה לאור)
http://eazygrowil.org/NewSite/brownies.html

תמונה

תמונה

תמונה

10 גרם הפקרתי לטובת הכנת עוגיות קנאביס משובחות ביותר ! וממסטלות טיל

50 גרם של פרחים יבשים עד עכשיו(פחות הענפים) .. מבחינתי זה לגמרי סבבה :]


תמונה



הקציר כנראה יהיה בעוד 5 ימים בסוף שבוע 9 אבל ייתכן ואני אצליח למשוך עוד קצת בנתיים אני רק מקווה שזה לא יפתיע אותי :] שבת שלום לכולם
נערך לאחרונה על ידי Barni ב ש' מרץ 05, 2016 1:25 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.

raz2000
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 511

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#173 » ו' מרץ 04, 2016 5:13 pm

מדהים אחיי איזה ליגהה
חג קציר שמח אחיי

pablo
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 252

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#174 » ו' מרץ 04, 2016 6:12 pm

ברני תגיד אתה מסתלבט??
מעלה פה תמונות של קציר ועוגיות תמונות מגרות ולא רושם לנו את המתכון!!
חחח.. יאח תהנה לך, בא לי להביא ביס למסך!!

pulpul
מנהל האתר
הודעות: 7023

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#175 » ש' מרץ 05, 2016 1:11 pm

כן באמת חוצפה צודק פאבלו...

סמל אישי של המשתמש
Barni
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 905

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#176 » ש' מרץ 05, 2016 1:28 pm

עידכנתי את הפוסט עם כל מה שאתם צריכים לדעת..
בהצלחה :]
במקום להוסיף אגוזים אני הוספתי 50 גרם של שבבי חמאת בוטנים כל דבר שיוריד את הטעם של הקנאביס טוב ..
וד"א לגבי 14 שעות חושך 10 שעות אור חקרתי את זה לעומק לאחרונה מצאתי המון עדויות לאנשים שאומרים שזה עובד ומסתבר ש Jorge Cervantes אפילו המציא את המושג הזה 14 שעות חושך וטען שהצמח מגיע לבגרות מהירה יותר למרות ההפחתה בייבול
מהיום אתחיל 14 שעות חושך ואראה בעצמי הוא בעצמו אומר שהטענה שהצמח עושה פחות פוטוסינטיזה היא נכונה אבל אין לה בסיס כי מדובר רק בשעתיים פחות

סמל אישי של המשתמש
Barni
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 905

Re: Master kush+ aoura scrog1X1M 3X400W

הודעה#177 » א' מרץ 13, 2016 6:34 am

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה


אז ככה .. ביום שישי יום 72 לפריחה נגמר לי הזמן והייתי חייב לקצור למרות שזה היה מוקדם מידי נראה כאילו יצא כמות באצים מפתיע המון באצים קטנים הלכו לטובת הכנת אייסליטור אבל לא נראה לי שזה יפגע במאזן
יש תמונות של הבאצים ושל האייסליטור יצא בערך 15 גרם אייסליטור משובח ביותר !!

סמל אישי של המשתמש
pitbull
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 561

Re: master kush+aoura נקצר ונשלם.

הודעה#178 » ב' מרץ 14, 2016 10:12 am

וואו בארני יא תותח נראה מושלם!! תהנה אח שלי...

avi69
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 610

Re: master kush+aoura נקצר ונשלם.

הודעה#179 » ב' מרץ 14, 2016 1:06 pm

ניראה אדיר אחי תביא מתכון לאיסולטור הזה גם אני לפני קציר

amnesia-haze
מרכיב אוהלים ברוורס
הודעות: 413

Re: master kush+aoura נקצר ונשלם.

הודעה#180 » ב' מרץ 14, 2016 2:32 pm

בארני נראה אש אחי
המלצה ללחוץ על האייס חזק ב2 ידיים 5 שניות כמה פעמים . קצת עם מצית לרפרף עליו וללחוץ זה מוציא ממנו הרבה מים והטעם משתפר.תהנה אח .

חזור אל “יומני גידול”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד